Subsidieadvies

 

Wat veel ondernemers niet weten is dat de helft van de bedrijven die recht hebben op subsidie, hier geen gebruik van maakt? Dit heeft vaak te maken met het feit dat bedrijven de mogelijkheden niet kennen of juist niet de tijd hebben voor de aanvraag.

Maak dan als ondernemer ook gebruik van het geld waar je recht op hebt. KroeseWevers is een organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. We adviseren ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële (ondernemers)vraagstukken. Maar ze zijn ook gespecialiseerd in subsidieadvies.

We zijn een multidisciplinaire organisatie, waardoor we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Onze unieke werkwijze geeft onze klanten energie en maakt accountancy- en belastingadvies menselijker en flexibeler.

Missie en visie

Net als u zijn wij gedreven ondernemers, we zijn continu in beweging en anticiperen op de laatste trends en actualiteiten. Het leveren van hoogwaardige kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering naar onze cliënten is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Ons doel is uw organisatie en ambities verder te ontwikkelen door uw financiële processen permanent te optimaliseren, altijd met het oog naar de toekomst. Samen met u halen we het beste uit uw onderneming. Elk bedrijf is anders, dus onze aanpak is altijd uniek en toegespitst op úw organisatie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *